På Møntergården og i Den Fynske Landsby kan du opleve forskellige historiske udstillinger. Men hvis du vil på museum hjemmefra, kan det også lade sig gøre.

Den Fynske Landsby på Historisk Atlas
På Historisk Atlas kan du besøge alle Landsbyens gårde og huse uden at komme uden for en dør. Her fortælles om bygningernes oprindelse og historie, om de mennesker, der har beboet i dem, om haverne og meget mere. På de historiske kort på Historisk Atlas kan du desuden se, hvordan bygningerne lå før de blev flyttet til Den Fynske Landsby.
Besøg Den Fynske Landsby på Historisk Atlas.

De fynske landsbyers historie
På MODERNE TIDER? kan du besøge en virtuel udstilling om Fyn i det 19. århundrede. Udstillingen fortæller om afslutningen på et gammelt, lavteknologisk, udemokratisk bondesamfund og om begyndelsen på et demokratisk, liberalt og teknisk veludviklet moderne samfund, dybest set som vi kender det i dag. Den fysiske udstilling kan ses i besøgscentret i Den Fynske Landsby.
Her kan du læse mere om MODERNE TIDER?

Odense Bys Museer · Overgade 48 · DK-5000 Odense C
museum@odense.dk · Tel +45 6551 4601